Stut-en-Steun is verhuisd naar Loppersum

Vanaf november 2020 zijn wij gevestigd op ons nieuwe adres Molenweg 58a te Loppersum. De reden van deze verhuizing is dat de faciliteiten in dit pand beter aansluiten op onze dienstverlening en behoeften.

Let op:
Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen werken we momenteel thuis. We zijn echter gewoon bereikbaar via telefoon op 050-2112044 en via mail: welkom@stutensteun.nl

Heeft het indienen van een zienswijze nut? Vaak wel!

Heeft u een schaderapport ontvangen en worden (sommige) schades niet vergoed? Vindt u dit niet terecht maar twijfelt u of het zinvol is om een zienswijze in te dienen? In de praktijk zien we regelmatig dat het indienen van een zienswijze zeker tijd en moeite loont.

Uiteraard is het niet te voorspellen wat het besluit op een zienswijze zal worden. We zien en horen echter regelmatig dat het indienen van een zienswijze toch resultaat heeft. De bewoner krijgt bijvoorbeeld een herinspectie, er worden schades erkend en vergoed of het reeds toegekende schadebedrag wordt hoger doordat de herstelmethode wordt aangepast.

Twijfelt u of u een zienswijze moet indienen? Of weet u niet precies hoe u dit moet aanpakken? Wij denken graag met u mee. Onze ondersteuning is kosteloos en vrijblijvend. We zijn te bereiken op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur op 050-2112044 of via welkom@stutensteun.nl. U bent van harte welkom!

Artikel in nieuwe GBB-krant: wat kan Stut-en-Steun voor u doen? Een fictieve casus uitgelicht

Stut-en-Steun staat met een artikel in de nieuwe GBB-krant die op 4 maart 2020 uitkwam. Dit keer lichten we een fictieve casus uit. hiermee willen we meer inzicht geven in de zaken waarmee Stut-en-Steun u kan helpen. Het artikel is te vinden op pagina 11. 
https://www.groninger-bodem-beweging.nl/wp-content/uploads/2020/03/GBB-krant-13.pdf

Zienswijze en bezwaarschrift IMG

Wij kunnen u kosteloos ondersteuning bieden bij het schrijven van een zienswijze of een bezwaarschrift voor het IMG. Wilt u meer informatie hierover, neemt u dan contact met ons op via tel. 050-211 2044 of via welkom@stutensteun.nl