Stut-en-Steun kan onder strikte voorwaarden aanwezig zijn bij schade-inspecties TCMG

De mijnbouwschade-inspecties worden per 11 mei 2020 hervat. Stut-en-Steun heeft daarop besloten dat per 11 mei 2020 een medewerker van Stut-en-Steun aanwezig kan zijn bij een schade-inspectie, als u dat wenst.

Dit is mogelijk in onderling overleg en onder strikte voorwaarden. Vanzelfsprekend nemen we de maatregelen van RIVM en het kabinet in acht en nemen we geen enkel risico voor u en voor onszelf. Mogelijk kunnen we dan niet aanwezig zijn bij de inspectie. We zullen u echter, in het hele traject, altijd ondersteunen met tips en informatie.
 

Hebt u binnenkort een schade-inspectie aan uw woning of bedrijfspand en wilt u graag dat daar een medewerker van Stut-en-Steun bij aanwezig is? Neem dan contact met ons op, zodat we samen kunnen bespreken wat mogelijk is in uw situatie.

050-2112044 of welkom@stutensteun.nl

Artikel in nieuwe GBB-krant: wat kan Stut-en-Steun voor u doen? Een fictieve casus uitgelicht

Stut-en-Steun staat met een artikel in de nieuwe GBB-krant die op 4 maart 2020 uitkwam. Dit keer lichten we een fictieve casus uit. hiermee willen we meer inzicht geven in de zaken waarmee Stut-en-Steun u kan helpen. Het artikel is te vinden op pagina 11. 
https://www.groninger-bodem-beweging.nl/wp-content/uploads/2020/03/GBB-krant-13.pdf

Druk bezochte aardbevingsmarkt Appingedam

Afgelopen zaterdag 21 september 2019 stond een delegatie van Stut-en-Steun op de aardbevingsmarkt in MFC Kabzeel te Appingedam. Het was een goedbezochte middag en we hebben veel mensen verder kunnen helpen!

Zienswijze en bezwaarschrift TCMG

Wij kunnen u kosteloos ondersteuning bieden bij het schrijven van een zienswijze of een bezwaarschrift voor de TCMG. Wilt u meer informatie hierover, neemt u dan contact met ons op.

Bereikbaarheid op Tweede Pinksterdag

Op maandag 1 juni 2020, Tweede Pinksterdag, zijn wij gesloten. Vanaf dinsdag 2 juni 2020 staan wij weer voor u klaar. U kunt ons bereiken tussen 9:00 uur en 17:00 uur op 050-2112044 of via welkom@stutensteun.nl.

We wensen u een mooi Pinksterweekend!