Stut-en-Steun do 29 en vr 30 oktober 2020 gesloten 

In verband met onze verhuizing is ons kantoor donderdag 29 oktober en vrijdag 30 oktober 2020 gesloten. We beantwoorden dan geen telefoon of mail.

Vanaf maandag 2 november zijn wij weer bereikbaar vanaf 09:00 uur via 050-2112044 en welkom@stutensteun.nl.

Stut-en-Steun verhuist naar Loppersum

 

 

Momenteel is Stut-en-Steun gevestigd in Appingedam. Per 2 november 2020 verhuizen we naar Loppersum. De reden van deze verhuizing is dat de faciliteiten in dit pand beter aansluiten op onze dienstverlening en behoeften.

Ons nieuwe adres is:
Molenweg 58a
9919 AJ te Loppersum

Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen werken we momenteel thuis. We zijn echter gewoon bereikbaar via telefoon op 050-2112044 en via mail: welkom@stutensteun.nl 

Heeft het indienen van een zienswijze nut? Vaak wel!

Heeft u een schaderapport ontvangen en worden (sommige) schades niet vergoed? Vindt u dit niet terecht maar twijfelt u of het zinvol is om een zienswijze in te dienen? In de praktijk zien we regelmatig dat het indienen van een zienswijze zeker tijd en moeite loont.

Uiteraard is het niet te voorspellen wat het besluit op een zienswijze zal worden. We zien en horen echter regelmatig dat het indienen van een zienswijze toch resultaat heeft. De bewoner krijgt bijvoorbeeld een herinspectie, er worden schades erkend en vergoed of het reeds toegekende schadebedrag wordt hoger doordat de herstelmethode wordt aangepast.

Twijfelt u of u een zienswijze moet indienen? Of weet u niet precies hoe u dit moet aanpakken? Wij denken graag met u mee. Onze ondersteuning is kosteloos en vrijblijvend. We zijn te bereiken op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur op 050-2112044 of via welkom@stutensteun.nl. U bent van harte welkom!

Artikel in nieuwe GBB-krant: wat kan Stut-en-Steun voor u doen? Een fictieve casus uitgelicht

Stut-en-Steun staat met een artikel in de nieuwe GBB-krant die op 4 maart 2020 uitkwam. Dit keer lichten we een fictieve casus uit. hiermee willen we meer inzicht geven in de zaken waarmee Stut-en-Steun u kan helpen. Het artikel is te vinden op pagina 11. 
https://www.groninger-bodem-beweging.nl/wp-content/uploads/2020/03/GBB-krant-13.pdf

Druk bezochte aardbevingsmarkt Appingedam

Afgelopen zaterdag 21 september 2019 stond een delegatie van Stut-en-Steun op de aardbevingsmarkt in MFC Kabzeel te Appingedam. Het was een goedbezochte middag en we hebben veel mensen verder kunnen helpen!

Zienswijze en bezwaarschrift IMG

Wij kunnen u kosteloos ondersteuning bieden bij het schrijven van een zienswijze of een bezwaarschrift voor de IMG. Wilt u meer informatie hierover, neemt u dan contact met ons op.