top of page

Vrijdag 29 sept. 2023 geen inloopspreekuur Kolham

Vrijdag 29 september 2023 gaat ons inloopspreekuur in dorpshuis 't Mainschoar te Kolham niet door. De week erna zitten we op de vrijdagmiddag van 13:30 tot 16:30 uur weer voor u klaar.

Tevredenheidsonderzoek Stut-en-Steun

Als bewonerssteunpunt liggen onze belangen bij het ondersteunen van u als bewoner of MKB’er bij alles wat te maken heeft met mijnbouwschade en versterking. We vinden het belangrijk dat onze ondersteuning aansluit bij uw behoeften en verwachtingen. Daarom sturen we sinds een aantal maanden een tevredenheidsenquête naar bewoners en MKB’ers die zich bij ons hebben aangemeld. De resultaten van de enquête worden vertrouwelijk en anoniem behandeld.

Vanzelfsprekend is het uw eigen keuze om de enquête al dan niet in te vullen. We waarderen uw respons in ieder geval enorm. Hiermee kunnen we onze dienstverlening verbeteren en daar heeft u profijt van. In de enquête vragen we naar uw waardering over onder andere onze deskundigheid, informatievoorziening en bereikbaarheid. Het invullen van de enquête kost circa 5 minuten.

 

Vragen of opmerkingen?

Heeft u een tevredenheidsenquête ontvangen en heeft u daar vragen of opmerkingen over, dan kunt u gerust opnemen met Truus Doornbos via ons algemene telefoonnummer 050-211 2044 of via de mail: truus@stutensteun.nl.

Bezoek staatssecretaris Vijlbrief aan Stut-en-Steun

Maandag 17 april 2023 bracht staatssecretaris Vijlbrief een bezoek aan Stut-en-Steun. Hij besprak met een aantal medewerkers de kabinetsreactie op het Parlementaire Enquêterapport.

rtvnoord.nl/nieuws/1014056/vijlbrief-bespreekt-kabinetsreactie-op-enqueterapport-met-groninger-steunpunt-hun-reactie-was-positief

MKB-ondersteuning: even voorstellen

Wist u dat wij ook ondersteuning bieden aan MKB-ers? Onze MKB-steunpuntmedewerkers Jantina Schoonveld en Kees Douma ondersteunen MKB-ers in het aardbevingsgebied bij schade- en versterkingsprocessen, regelingen en de gevolgen daarvan. Deze ondersteuning is kosteloos.
 

Welke ondersteuning kunt u als MKB-er verwachten?

Jantina en Kees ontzorgen u en staan u bij in de vaak ingewikkelde schade- en versterkingsprocessen. Ook ondersteunen ze bij administratieve processen, zoals het aanvragen van subsidies of regelingen en het opstellen van een zienswijze of bezwaarschrift. Verder informeren ze over de commerciële en fiscale gevolgen als gevolg van mogelijke (tijdelijke) bedrijfssluiting en (tijdelijke) verhuizing.

Meer weten? Klik HIER.

 

Voor wie is een inloopspreekuur van Stut-en-Steun?

Onze inloopspreekuren zijn voor bewoners en MKB’ers die het fijn vinden om dichtbij huis zonder afspraak binnen te lopen. Tijdens een inloopspreekuur kunt u met onze medewerkers praten over aardbevingsschade, versterking of de diverse regelingen en subsidies.
Onze medewerkers luisteren naar uw verhaal, beantwoorden vragen en denken mee over passende opties in uw situatie. Waar nodig kan een vervolgafspraak gemaakt worden voor verdere inhoudelijke ondersteuning in het schade- of versterkingstraject. Onze hulpverlening is kosteloos. U bent van harte welkom.

bottom of page