Artikel in nieuwe GBB-krant: wat kan Stut-en-Steun voor u doen? Een fictieve casus uitgelicht

Stut-en-Steun staat met een artikel in de nieuwe GBB-krant die op 4 maart 2020 uitkwam. Dit keer lichten we een fictieve casus uit. hiermee willen we meer inzicht geven in de zaken waarmee Stut-en-Steun u kan helpen. Het artikel is te vinden op pagina 11. 
https://www.groninger-bodem-beweging.nl/wp-content/uploads/2020/03/GBB-krant-13.pdf

Stut-en-Steun wenst u een goed en gezond 2020!

Het team van Stut-en-Steun wenst u alle goeds voor het nieuwe jaar!
Ook in 2020 staan wij weer voor u klaar om u te helpen in het proces rond de afhandeling van mijnbouwschade en/of bij het versterkingstraject.
Neem contact met ons op of kom langs op één van onze inloopspreekuren.
 

We zijn bereikbaar van ma t/m vr tussen 9:00 en 17:00 uur via 050-2112044 of welkom@stutensteun.nl

Artikel in GBB-krant: Terugblik op 3,5 jaar Stut-en-Steun

Stut-en-Steun staat met een artikel in de zojuist uitgekomen Groninger Bodem Beweging-krant. Hierin blikt coördinator Ina Blink terug op 3,5 jaar Stut-en-Steun. Het artikel is te vinden op pagina 9.
https://www.groninger-bodem-beweging.nl/…/GBB-krant-12-2019…

Druk bezochte aardbevingsmarkt Appingedam

Afgelopen zaterdag 21 september 2019 stond een delegatie van Stut-en-Steun op de aardbevingsmarkt in MFC Kabzeel te Appingedam. Het was een goedbezochte middag en we hebben veel mensen verder kunnen helpen!

Stut-en-Steun bestaat drie jaar

Op 17 mei 2019 was het drie jaar geleden dat Stut-en-Steun opgericht werd. Vaak is een jubileum een reden voor een feestje. Hier bij Stut-en-Steun kijken we er anders naar. De problemen van de gedupeerden van gaswinning geven Stut-en-Steun haar bestaansrecht en dat is niet iets om te vieren.

Desondanks staan we stil bij ons driejarig bestaan en daarmee bij het feit dat we al zoveel mensen hebben kunnen ondersteunen. Met het schrijven van een zienswijze of een bezwaarschrift. Met het ondersteunen bij een arbiterzaak. Met meedenken over vraagstukken die bij een versterkingstraject komen kijken. Maar ook door “gewoon” te luisteren naar uw verhalen, wat u tot nu toe hebt meegemaakt of waar u zich zorgen over maakt. Kortom, het is nog steeds goed dat we er zijn.

Dagelijks weten nieuwe gedupeerden ons te vinden. We staan voor u klaar op de Spoorbaan 1 in Appingedam, u bent van harte welkom. Tot ziens!

Zienswijze TCMG

Wij kunnen u kosteloos ondersteuning bieden bij het schrijven van een zienswijze voor de TCMG. Wilt u meer informatie hierover, neemt u dan contact met ons op.