Maatregelen coronavirus

Update 18 december 2021

In Nederland gelden vanaf zaterdag 18 december 2021 nieuwe maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. Net als veel andere organisaties neemt Stut-en-Steun maatregelen om overdracht van het coronavirus te voorkomen. We volgen daarbij de adviezen van het RIVM en het Kabinet.

We werken voorlopig zoveel mogelijk thuis. Dit betekent dat ons kantoor momenteel gesloten is. We zijn telefonisch en via email bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur:
Tel: 050-2112044
Mail: welkom@stutensteun.nl. 

Tot nader order hebben we geen inloopspreekuren in Appingedam, Uithuizen en Kolham.

Algemene informatie over de richtlijnen van het RIVM vindt u op de site van het RIVM: www.rivm.nl

GBB nieuwsvlog over Stut-en-Steun

De Groninger Bodem Beweging heeft een vlog gemaakt waarin onze collega Vera toelicht wat Stut-en-Steun voor u als bewoner allemaal kan betekenen. Ook vertelt ze wat Stut-en-Steun níet doet. Daarnaast komen twee bewoners aan het woord die positieve ervaringen hebben met de dienstverlening van Stut-en-Steun.
Kijk de vlog nu door op de volgende link te klikken! VLOG

Stut-en-Steun is verhuisd naar Loppersum

Vanaf november 2020 zijn wij gevestigd op ons nieuwe adres Molenweg 58a te Loppersum. De reden van deze verhuizing is dat de faciliteiten in dit pand beter aansluiten op onze dienstverlening en behoeften.

Let op:
Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen werken we momenteel thuis. We zijn echter gewoon bereikbaar via telefoon op 050-2112044 en via mail: welkom@stutensteun.nl