top of page

De nieuwe GBB-krant is uit. Hierin geven wij oud-bewoners van Overschild het woord over hoe zij onze ondersteuning bij mijnbouwproblematiek hebben ervaren. Lees het artikel op pagina 18. http://onlinepublicaties.nl/bladen/groninger-bodem-beweging-nr-24/#flipbook-df_manual_book/18/

Tevredenheidsonderzoek Stut-en-Steun

Als bewonerssteunpunt liggen onze belangen bij het ondersteunen van u als bewoner of MKB’er bij alles wat te maken heeft met mijnbouwschade en versterking. We vinden het belangrijk dat onze ondersteuning aansluit bij uw behoeften en verwachtingen. Daarom sturen we sinds een aantal maanden een tevredenheidsenquête naar bewoners en MKB’ers die zich bij ons hebben aangemeld. De resultaten van de enquête worden vertrouwelijk en anoniem behandeld.

Vanzelfsprekend is het uw eigen keuze om de enquête al dan niet in te vullen. We waarderen uw respons in ieder geval enorm. Hiermee kunnen we onze dienstverlening verbeteren en daar heeft u profijt van. In de enquête vragen we naar uw waardering over onder andere onze deskundigheid, informatievoorziening en bereikbaarheid. Het invullen van de enquête kost circa 5 minuten.

 

Vragen of opmerkingen?

Heeft u een tevredenheidsenquête ontvangen en heeft u daar vragen of opmerkingen over, dan kunt u gerust opnemen met Truus Doornbos via ons algemene telefoonnummer 050-211 2044 of via de mail: truus@stutensteun.nl.

Voor wie is een inloopspreekuur van Stut-en-Steun?

Onze inloopspreekuren zijn voor bewoners en MKB’ers die het fijn vinden om dichtbij huis zonder afspraak binnen te lopen. Tijdens een inloopspreekuur kunt u met onze medewerkers praten over aardbevingsschade, versterking of de diverse regelingen en subsidies.
Onze medewerkers luisteren naar uw verhaal, beantwoorden vragen en denken mee over passende opties in uw situatie. Waar nodig kan een vervolgafspraak gemaakt worden voor verdere inhoudelijke ondersteuning in het schade- of versterkingstraject. Onze hulpverlening is kosteloos. U bent van harte welkom.

bottom of page