Vacatures

Vanwege de uitbreiding van onze werkzaamheden zoeken wij 3 steunpuntmedewerkers (24 uur p/w). Klik HIER om naar de volledige vacaturetekst te gaan.

Kantoor gesloten tussen 23 mei en 20 juni 2022 wegens verbouwing

Ons kantoor aan de Molenweg 58a te Loppersum is vanaf maandag 23 mei 2022 vier weken gesloten vanwege een verbouwing. Er vinden op deze locatie dan geen afspraken en inloopspreekuren plaats. Onze medewerkers werken vanuit huis.

We zijn gewoon bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00 via telefoonnummer 050-2112044 of via e-mail welkom@stutensteun.nl. Ook lopen de inloopspreekuren in de regio gewoon door.

Heropening inloopspreekuren in de regio per 23 mei 2022

Door corona was het langere tijd niet mogelijk om inloopspreekuren in de regio te houden. Gelukkig is die mogelijkheid er inmiddels wel weer. Naast de bestaande locaties Loppersum, Uithuizen en Kolham hebben we per 23 mei 2022 ook een nieuwe locatie voor de inloopspreekuren in Grijpskerk. Hierdoor kunnen dan ook bewoners en MKB uit het Westerkwartier dicht bij huis bij Stut-en-Steun terecht.

Laagdrempelig en dichtbij huis
Tijdens een inloopspreekuur kunnen bewoners en MKB’ers zonder afspraak binnenlopen en met één van de medewerkers hun situatie rond mijnbouwschade bespreken of een vraag stellen. Dit is voor veel mensen een laagdrempelige en persoonlijke manier om dichtbij huis met Stut-en-Steun in contact te komen.
 

Locaties en data inloopspreekuren
Vanaf maandag 23 mei 2022 zijn bewoners en MKB’ers weer van harte welkom tijdens de inloopspreekuren op de volgende locaties:
 

Loppersum: Ons Dorpshuis, Wirdumerweg 21 (Dit is een tijdelijke locatie. Vanaf 20 juni 2022 vindt dit spreekuur plaats in ons kantoor aan de Molenweg 58a te Loppersum.
Maandag van 13:30 tot 16:30 uur)
Tijdens dit inloopspreekuur is tevens een gespecialiseerde MKB steunpuntmedewerker aanwezig.

Grijpskerk: MFC De Nieuwe Wierde, Burmanniastraat 1
Dinsdag van 09:30 tot 12:30 uur

Uithuizen: Dorpshuis De Fakkel, Oosterstationsstraat 14
Woensdag van 09:30 tot 12:30 uur

Kolham: Dorpshuis ’t Mainschoar, Hoofdweg 81a
Vrijdag van 13:30 tot 16:30 uur

Sluitingsdagen rond de meivakantie

Hierbij informeren we u over de sluitingsdagen van ons kantoor in Loppersum rond de meivakantie. We zijn gesloten op:


- maandag 18 april: 2e paasdag

- woensdag 27 april: Koningsdag

- donderdag 5 mei: Bevrijdingsdag

- donderdag 26 mei: Hemelvaartsdag

- maandag 6 juni: 2e pinksterdag

We wensen u fijne dagen toe!

GBB nieuwsvlog over Stut-en-Steun

De Groninger Bodem Beweging heeft een vlog gemaakt waarin onze collega Vera toelicht wat Stut-en-Steun voor u als bewoner allemaal kan betekenen. Ook vertelt ze wat Stut-en-Steun níet doet. Daarnaast komen twee bewoners aan het woord die positieve ervaringen hebben met de dienstverlening van Stut-en-Steun.
Kijk de vlog nu door op de volgende link te klikken! VLOG