Vacature frontoffice/administratief medewerker (24 uur pw)

Momenteel hebben wij een vacature voor de functie van frontoffice/administratief medewerker (24 uur per week). Reageren kan tot uiterlijk 29 juli 2021.

De volledige vacaturetekst vindt u HIER.

GBB nieuwsvlog over Stut-en-Steun

De Groninger Bodem Beweging heeft een vlog gemaakt waarin onze collega Vera toelicht wat Stut-en-Steun voor u als bewoner allemaal kan betekenen. Ook vertelt ze wat Stut-en-Steun níet doet. Daarnaast komen twee bewoners aan het woord die positieve ervaringen hebben met de dienstverlening van Stut-en-Steun.
Kijk de vlog nu door op de volgende link te klikken! VLOG

Stut-en-Steun is verhuisd naar Loppersum

Vanaf november 2020 zijn wij gevestigd op ons nieuwe adres Molenweg 58a te Loppersum. De reden van deze verhuizing is dat de faciliteiten in dit pand beter aansluiten op onze dienstverlening en behoeften.

Let op:
Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen werken we momenteel thuis. We zijn echter gewoon bereikbaar via telefoon op 050-2112044 en via mail: welkom@stutensteun.nl

Heeft het indienen van een zienswijze nut? Vaak wel!

Heeft u een schaderapport ontvangen en worden (sommige) schades niet vergoed? Vindt u dit niet terecht maar twijfelt u of het zinvol is om een zienswijze in te dienen? In de praktijk zien we regelmatig dat het indienen van een zienswijze zeker tijd en moeite loont.

Uiteraard is het niet te voorspellen wat het besluit op een zienswijze zal worden. We zien en horen echter regelmatig dat het indienen van een zienswijze toch resultaat heeft. De bewoner krijgt bijvoorbeeld een herinspectie, er worden schades erkend en vergoed of het reeds toegekende schadebedrag wordt hoger doordat de herstelmethode wordt aangepast.

Twijfelt u of u een zienswijze moet indienen? Of weet u niet precies hoe u dit moet aanpakken? Wij denken graag met u mee. Onze ondersteuning is kosteloos en vrijblijvend. U bent van harte welkom!

Zienswijze en bezwaarschrift IMG

Wij kunnen u kosteloos ondersteuning bieden bij het schrijven van een zienswijze of een bezwaarschrift voor het IMG. Wilt u meer informatie hierover, neemt u dan contact met ons op via tel. 050-211 2044 of via welkom@stutensteun.nl

Bereikbaarheid tijdens zomervakantie

De zomervakantie is weer volop gaande. Stut-en-Steun staat echter de gehele vakantieperiode voor u klaar. U kunt ons bereiken op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur via telefoonnr. 050-2112044 of mail welkom@stutensteun.nl.

We wensen u een fijne vakantie!