top of page

Vacature: meewerkend teamcoördinator (28-32 uur pw)

We zijn op zoek naar een nieuwe collega voor de functie van meewerkend teamcoördinator voor 28 tot 32 uur per week. Via deze link komt u bij de vacaturetekst:

Vacature meewerkend teamcoördinator (28-32 uur)

MKB-ondersteuning: even voorstellen

Wist u dat wij ook ondersteuning bieden aan MKB-ers? Onze MKB-steunpuntmedewerkers Jantina Schoonveld en Kees Douma ondersteunen MKB-ers in het aardbevingsgebied bij schade- en versterkingsprocessen, regelingen en de gevolgen daarvan. Deze ondersteuning is kosteloos.
 

Welke ondersteuning kunt u als MKB-er verwachten?

Jantina en Kees ontzorgen u en staan u bij in de vaak ingewikkelde schade- en versterkingsprocessen. Ook ondersteunen ze bij administratieve processen, zoals het aanvragen van subsidies of regelingen en het opstellen van een zienswijze of bezwaarschrift. Verder informeren ze over de commerciële en fiscale gevolgen als gevolg van mogelijke (tijdelijke) bedrijfssluiting en (tijdelijke) verhuizing.

Meer weten? Klik HIER.

 

Voor wie is een inloopspreekuur van Stut-en-Steun?

Onze inloopspreekuren zijn voor bewoners en MKB’ers die het fijn vinden om dichtbij huis zonder afspraak binnen te lopen. Tijdens een inloopspreekuur kunt u met onze medewerkers praten over aardbevingsschade, versterking of de diverse regelingen en subsidies.
Onze medewerkers luisteren naar uw verhaal, beantwoorden vragen en denken mee over passende opties in uw situatie. Waar nodig kan een vervolgafspraak gemaakt worden voor verdere inhoudelijke ondersteuning in het schade- of versterkingstraject. Onze hulpverlening is kosteloos. U bent van harte welkom.

Geslaagd open huis Stut-en-Steun 

Op donderdag 10 november 2022 hadden we open huis. Geïnteresseerden konden kennismaken met ons team en onze werkzaamheden onder het genot van een hapje, een drankje en live muziek van Lopster gitarist Evert Scholten. De aanwezigen deelden tijdens het open huis op een informele manier ervaringen en kennis over de aardbevingsproblematiek. Verder draaide er een doorlopende presentatie met daarop reacties van bewoners op onze hulpverlening. Als creatieve toevoeging konden de aanwezigen hun bevingswens op de wensmuur achterlaten. We kijken terug op een geslaagd open huis en we willen hierbij alle aanwezigen bedanken!  

bottom of page