top of page

Ondersteuning voor het MKB

Onze MKB-steunpuntmedewerkers Jantina Schoonveld en Kees Douma ondersteunen MKB-ers in het aardbevingsgebied bij schade- en versterkingsprocessen, regelingen en de gevolgen daarvan. Deze ondersteuning is kosteloos. 

Welke ondersteuning kunt u als MKB-er verwachten?
De MKB-steunpuntmedewerkers ontzorgen u en staan u bij in de vaak ingewikkelde schade- en versterkingsprocessen. Ook ondersteunen ze bij administratieve processen, zoals het aanvragen van subsidies of regelingen en het opstellen van een zienswijze of bezwaarschrift. Verder informeren ze over de commerciële en fiscale gevolgen als gevolg van mogelijke (tijdelijke) bedrijfssluiting en (tijdelijke) verhuizing.
 

Onze MKB-steunpuntmedewerkers geven regelmatig presentaties voor onder meer ondernemersverenigingen en gemeenten. Het doel hiervan is Stut-en-Steun bekender maken bij het MKB en inventariseren welke hulpvragen ondernemers hebben.

 

Even voorstellen

Jantina Schoonveld en Kees Douma zijn beiden ondernemer in de provincie Groningen geweest en hebben ruime ervaring met ondernemersgerelateerde problematiek. Jantina is ondernemer geweest in het MKB en de agrarische sector en Kees in de recreatieve sector en accountancy. Ze helpen u graag verder.

 

MKB inloopspreekuur

Iedere maandagmiddag van 13:30 uur tot 16:30 uur is er een inloopspreekuur op het kantoor van Stut-en-Steun, Molenweg 58A in Loppersum. De ene week is Kees aanwezig en de andere week Jantina. U kunt vrijblijvend binnenlopen om uw situatie te bespreken en vragen te stellen. Kees of Jantina bespreken dan met u hoe en waarmee ze u verder kunnen helpen.

Contact

Jantina en Kees zijn te bereiken via het algemene telefoonnummer van Stut-en-Steun: 050-2112044 of via welkom@stutensteun.nl.
 

IMG_3788_edited.jpg

MKB-steunpuntmedewerkers

Kees en Jantina

bottom of page