top of page

Ondersteuning voor het MKB

Onze MKB-steunpuntmedewerker Jantina Schoonveld ondersteunt MKB-ers in het aardbevingsgebied bij schade- en versterkingsprocessen, regelingen en de gevolgen daarvan. Deze ondersteuning is kosteloos. 

Welke ondersteuning kunt u als MKB-er verwachten?
De MKB-steunpuntmedewerker ontzorgt u en staat u bij in de vaak ingewikkelde schade- en versterkingsprocessen. Ook ondersteunt ze bij administratieve processen, zoals het aanvragen van subsidies of regelingen en het opstellen van een zienswijze of bezwaarschrift. Verder informeert ze over de commerciële en fiscale gevolgen als gevolg van mogelijke (tijdelijke) bedrijfssluiting en (tijdelijke) verhuizing.
 

Onze MKB-steunpuntmedewerker geeft regelmatig presentaties voor onder meer ondernemersverenigingen en gemeenten. Het doel hiervan is Stut-en-Steun bekender maken bij het MKB en inventariseren welke hulpvragen ondernemers hebben.

 

Even voorstellen

Jantina Schoonveld is ondernemer in de provincie Groningen geweest en heeft ruime ervaring met ondernemersgerelateerde problematiek. Jantina is ondernemer geweest in het MKB en de agrarische sector. Zij helpt u graag verder.

 

MKB inloopspreekuur

Iedere maandagmiddag van 13:30 uur tot 16:30 uur is er een inloopspreekuur op het kantoor van Stut-en-Steun, Molenweg 58A in Loppersum. U kunt vrijblijvend binnenlopen om uw situatie te bespreken en vragen te stellen. Jantina bespreekt dan met u hoe en waarmee ze u verder kan helpen.

Contact

Jantina is te bereiken via het algemene telefoonnummer van Stut-en-Steun: 050-2112044 of via welkom@stutensteun.nl.
 

bottom of page