top of page

Ondersteuning voor het MKB

Onze MKB-steunpuntmedewerkers Jantina Schoonveld en Martijn Pot ondersteunen MKB-ers in het aardbevingsgebied bij schade- en versterkingsprocessen, regelingen en de gevolgen daarvan. Deze ondersteuning is kosteloos. 

Welke ondersteuning kunt u als MKB-er verwachten?
De MKB-steunpuntmedewerkers ontzorgen u en staan u bij in de vaak ingewikkelde schade- en versterkingsprocessen. Ook ondersteunen ze bij administratieve processen, zoals het aanvragen van subsidies of regelingen en het opstellen van een zienswijze of bezwaarschrift. Verder informeren ze u over de commerciële en fiscale gevolgen als gevolg van mogelijke (tijdelijke) bedrijfssluiting en (tijdelijke) verhuizing.
 

Onze MKB-steunpuntmedewerkers geven regelmatig presentaties voor onder meer ondernemersverenigingen en gemeenten. Het doel hiervan is Stut-en-Steun bekender maken bij het MKB en inventariseren welke hulpvragen ondernemers hebben.

Even voorstellen

Jantina Schoonveld is in het verleden ondernemer in de provincie Groningen geweest. Martijn is nog steeds ondernemer in Loppersum. Beiden hebben zij ruime ervaring met ondernemersgerelateerde problematiek. Zij helpen u graag verder.

 

MKB inloopspreekuur

Iedere maandagmiddag van 13:30 uur tot 16:30 uur is er een inloopspreekuur op het kantoor van Stut-en-Steun, Molenweg 58A in Loppersum. U kunt vrijblijvend binnenlopen om uw situatie te bespreken en vragen te stellen. Jantina of Martijn bespreekt dan met u hoe en waarmee ze u verder kunnen helpen.

Contact

Jantina en Martijn zijn te bereiken via het algemene telefoonnummer van Stut-en-Steun: 050-2112044 of via welkom@stutensteun.nl.
 

bottom of page